איפה אפשר למצוא פרטים על התמודדות של גבר עם הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

10/12/2006 | 09:14 | מאת: אביבית

לא מתוכנן? שלום, אנחנו נשואים +5 שנים יש לנו 2 בנות מדהימות. בשנה האחרונה מצבנו הכלכלי הידרדר, עקב מעבר לצפון. נכנסנו להריון לא מתוכנן שהתגלה כתאומים. אני בשבוע 13 ובעלי לא מצליח לעקל ולקבל את ההריון מה שהביא לריחוק ביננו. הוא פשוט בהלם (אחד הוא היה מוכן לקבל אבל שניים....)

11/12/2006 | 07:59 | מאת: צביה רן

אביבית יקרה, אכן מצער לשמוע על הקושי בקבלת ההריון. האם בעלך מסוגל לבטא את חוסר הקבלה הזה? גברים מטבעם נוטים יותר להסתגר ולא לדבר על מה באמת מציק להם. אני מאמינה שדרך קופת החולים שלכם הוא יוכל להגיע לפסיכולוג כדי שיעזור לו בקבלת המצב. אם אני זוכרת נכון בתפוז או בנענע עלה לא מזמן פורום פסיכולוגיה חדש. אפשר לנסות להתייעץ שם. מאחלת לכם מכל לב שתתגברו על הקשיים הכלכליים והמשפחתיים. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה