הריון לא רצוי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/12/2006 | 18:05 | מאת: א.ג

בת 37 שבוע 12+ 3 . מעונינת בהפלה. האם יש פורום לנושא ההפלות ? עם מי אפשר לדבר ?????????

05/12/2006 | 07:58 | מאת: צביה רן

הדרך הנכונה תהיה לפנות ישירות לגניקולוג הקרוב, ובכך לחסוך זמן. אישית, נראה לי שקצת מאוחר וקשה יהיה לקבל אישור להפלה כזו, כי נדמה לי שבשלב של שבוע 12 זו כבר לידה מוקדמת. אולי כדאי לך לשוחח עם מישהו לגבי מניעיך להפלה? צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

21/12/2006 | 12:55 | מאת: אלה

לפני כמה שנים עשיתי הפלה בסוף החודש השלישי. זה היה גם הריון לא רצוי.בהתחלה די שמחתי שנפטרתי מההריון אבל שנה אחרי זה חזר לרדוף אותי, התמונה מצג האולטרסאונד של העובר הקטן שהיו לו גם רגליים וגם ידיים ונראה כמו אדם אמיתי רק מאוד קטן. מאז עברו 9 שנים וכבר יש לי ילדים משלי אבל זה עדיין ממשיך לרדוף אותי, התינוק ההוא מהצג שויתרתי עליו. אני מאוד מצטערת על זה שהפלתי ואם הייתה ניתנת לי הזדמנות שניה לא הייתי עושה זאת. אבל זאת החלטה שלך בלבד.גם אם כן תחליטי לעשות הפעלה, בשום פנים ואופן אל תביטי בצג האולטרסאונד. לפני כל הפלה עושים אולטרסאונד,כדי לקבוע את גיל העובר ואת רמת הדחיפות של ההפלה. אפשר לעשות אצל גניקולוג פרטי אבל זה יעלה ים כסף.ואפשר לעשות בבית חולים ציבורי ששם עולה פחות אבל צריך לעבור וועדה לאישור הפלה ששם רוצים לדעת מה הסיבה להפלה וגם לא נותנים לכולם להפיל. מקווה שעזרתי ושיהיה לך בהצלחה עם כל מה שתבחרי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה