כדורים נגד חרדות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/12/2006 | 12:52 | מאת: א

בהמשך להודעתי הקודמת... הנני לוקחת כדורי הרגעה נגד חרדות באופן כללי מסוג סרוקסט ובכוונתי להכנס להריון, האם קיימת השפעה על ההריון או העובר ??????

04/12/2006 | 15:01 | מאת: צביה רן

א יקרה, הפסיכיאטר המטפל צריך להדעת איזה כדורים אפשר לקחת בהריון ואיזה לא. האם את גם מטופלת בשיחות? הטיפול בשיחות מאד חשוב, כדי גם לעזור לך להבין את מקור החרדה, ואחרי שתביני מאין זה בא, תוכלי גם לבדוק את הסיבות עדיין רלוונטיות. מאחלת לך הריון מעולה, פטור מחרדות. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

21/12/2006 | 13:02 | מאת: אלה

על השאלה הזאת ישמחו לענות לך במכון טרטולוגי בירושלים - משרד הבריאות טל': 02-6243669 02-6243663 שירות חינם . יש להם מחקרים על כל תרופה ותרופה והשפעתה על העובר.

30/12/2006 | 19:23 | מאת: מיכל

אם את מרגישה שאת לא מסוגלת לוותר על הכדורים אז תעברי לרסיטל. בנתיים אין על הכדור שום ממצא שהוא מזיק לעובר לעומת זה על סרוקסאט יש. אני בעצמי לקחתי סרוקסאט והחלפתי לרסיטל בגלל הסיכון שבו. בכל מקרה הסיכון ממש לא גבוה אבל בשביל השקט הנפשי שלך. זה עצמה של לא מוסמכת וכמובן תפני למכון הטרטולוגי.

31/12/2006 | 10:03 | מאת: אלה

אני כבר 10 שנים בטיפול תרופתי נוגד חרדות ודכאונות וכשהייתי צריכה להכנס להריון הפסקתי את כל התרופות למרות שבמכון טרטולוגי אמרו לי על חלק מהן שזה בסדר ושהסיכון למום הוא פחות מ0.5% התמודדתי עם הדכאונות שלי בלי עזרת הכדורים ובסוף זכיתי בתינוקת בריאה ללא רבב ואפילו הצלחתי להחזיק מעמד חודשיים נוספים בלי התרופה(לא היה קל) והנקתי אותה בחלב הראשון שזה חלב הכי בריא והכי מומלץ לתינוק בחודשיו הראשונים לחייו. לא חשבתי על עצמי, חשבתי רק על הבריאות של התינוק/ת שלי בעתיד. אבל זה אני. תחשבי טוב אם את מוכנה לקחת את הסיכון הזה ולהמר על חיי הילד/ה שלך למען השקט הנפשי של עצמך, כי אח"כ כבר יהיה מאוחר מדי..

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה