העלמות סימני הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/11/2006 | 13:42 | מאת: roli

אני ממש בתחילת הריון (שבוע חמישי). לפני כמה ימים, לפני שידעתי על ההריון, נכנסתי לג'קוזי. יום לפני כן התחילו לי כאבים בחזה אך זה נמשך בדיוק יום ולאט לאט דעך. כעת אני בכלל לא מרגישה כלום. בנוסף יש לי כאבי בטן כמו לפני מחזור כבר כמה ימים. חוץ מזה שום תופעות לוואי. האם העלמות הכאבים בחזה מעידה משהו על תקינות ההריון? האם הג'קוזי עלול להשפיע על התפתחות ההריון או שהייתי רואה כבר דימום במידה ונגרם נזק כלשהו?

27/11/2006 | 20:48 | מאת: איה

מצטערת על העיכוב בתשובה מקווה שבנתיים יש בידייך תשובות על כל פנים אינני רופאה אבל יודעת שאסור ג'קוזי בהריון כאבי בטן מצריכים בדרכ בדיקה ,כנ"ל דימום. מחזיקה אצבעות!! איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה