טיפולי פיריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/11/2006 | 04:34 | מאת: עברתי חוויה לא נעימה

בעת החזרת עוברים הכניסו לי ספוקולום (פלסטיק) וניקו את צוואר הרחם וזו הייתה חוויה מזעזעת עבורי. אם זה כך מתחיל עכשיו, איך זה יהיה בהיריון לכשיהיה בעזרת השם? אנא עזרה

17/11/2006 | 07:51 | מאת: צביה רן

שלום לך, צר לי לשמוע שעברת חוויה קשה. אינני מתמצאת בטיפולי פוריות, אבל נדמה לי שהחזרת העוברים היא חד פעמית, בתקוה שההריון נקלט, האין זאת? ואם כן, מעתה זה הולך להתנהל כהריון לכל דבר, אלא אם כן יש בהמשך שלבים שאינני מכירה (דילול עוברים?). תחשבי על המטרה הסופית שלך, שעוד מעט יהיה לך תינוקות(?), האם המאמץ כדאי. בנוסף, אני יודעת שטיפולי פריון נחווים אצל נשים רבות כחוויה חודרנית ופולשנית, חדריה למקום הכי אינטימי שלנו, חלק חוות זאת כאונס. האם זו החוויה שלך? אם כן, אני מציעה לפנות לטיפול רגשי (פסיכולוג, פרחי באך או אחר) כדי לנקות את ההרגשה הזאת, כדי להקנות הרגשת טיהור. אשמח לעזור. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

17/11/2006 | 12:57 | מאת: ש

שלום לך, גם אם אינני מכירה אותך, אני לא יודעת, אם מה שאת זקוקה לו זה טיפול ריגשי כמו שצביה לפני כתבה. לדעתי, מה שחשוב מכל - את זקוקה לרופא שיבין שצריך להסביר לך לפני כל פעולה או בדיקה מה את הולכת להרגיש , ממש הרגשה פיזית.. חשוב שהרופא יהיה עדין, מתחשב ועם ידיים טובות וכל זה יכול להקל על כל בדיקה בעתיד. גם את יכולה לבקש שיסביר לך במדויק מה את אמורה להרגיש. ואולי , במקרים מסויימים יש דרך להקל. אני מאחלת לך הצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה