חום והפלה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/01/2005 | 14:14 | מאת: ש

בוקר טוב אני בשבוע 4 של ההריון. ב3 ימים האחרונים היה לי חום של כ38.5-39 לקחתי כ11נורופן ואקמול בסך הכל. [המכון הטרטולוגי אמר שאין בעיה עם 2 הכדורים] האם החום הגבוה-שלא תמיד הצלחתי להורידו, השפיע קשות על העובר? האם לבצע הפלה? האם ניתן לעשות בדיקות על מנת לבדוק האם נגרם נזק??? אני בחרדה עצומה. אנא תייעץ לי מה הכי נכון לעשות!!!

09/01/2005 | 19:27 | מאת: איה

יש המון תרופות מותרות בהריון אקמול מותר נורפן לא רצוי בסוף ההריון ובלידה אבל את רק בהתחלה. לא מפילים ככה סתם עובר, לא קרה ל כלום. בכלל אני מציעה לך תמיד לשאול רופא לפני כל כדור או את המרכז הטרטולוגי שבפירוש אמר לך שאין בעיה עם הכדורים. אל תדאגי ואל תחשבי על הפלות הריון זה דבר יקר, לא מפסיקים אותו ככה סתם. המשך קל ותקין איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה