האם יש חשש?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/11/2006 | 08:54 | מאת: אני

אני בת 24, כבק תקופה ארוכה לוקחת גלולות (יסמין), בודש וחצי האחרון יש לי בעיות של הקאות ובחילות, לאו דווקא בבוקר, את המחזור קיבלתי אומנם, אך ליום אחד, והזרימה הייתה קלילה.שזה מה שמלחיץ אותי. האם ייתכן שאני בהריון? והאם ערכה ביתית תוכל לגלות את העניין, או רק בדיקות דם?

08/11/2006 | 10:02 | מאת: ע

גלולות נותנות בטחון של קרוב למאה אחוז., קרוב לבטחון מלא, אבל לא מלא. ערכה ביתית בדרך כלל אמינה, אבל בדיקת דם היא האמינה ביותר. תתייעצי עם רופא המשפחה, ועם רופא הנשים שלך אולי יש לך בעיה אחרת לגמרי,?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה