באוזן שמאל אני שומעת את הדופק שלי כשיש שקט...

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/11/2006 | 00:32 | מאת: נדב מסטיפס

ערב טוב, שמי נדב ואני מאתר הטיפים סטיפס . גולשת שאלה אותנו שאלה שמאד נשמח אם תוכלו לסייע במענה עבורה. כמובן שניתן קרדיט לעונה וקישור לפורום המכובד. הנה השאלה: באוזן שמאל אני שומעת את הדופק שלי כשיש שקט. אני בהריון, הדבר התחיל לפני שבוע, מה עושים? זה אומר שהאוזן לא נקייה? אני מקווה שזה בסדר לפנות כך. הרבה תודה.

07/11/2006 | 23:47 | מאת: צביה רן

נדב, למרות שאני גם מטפלת באוזניים (נרות הופי) אין לי תשובה בשבילך. השאלה היא אם זה מפריע לגברת, ואם כן, אולי כדאי לפנות לרופא אוזניים לבדיקה, כדי להבטיח שהכל בסדר. הרבה בריאות לשואלת והמשך הריון מוצלח צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה