מפחדת מטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/11/2006 | 22:03 | מאת: מירב

אני כבר כמעט בת 44 ואף פעם לא טופלתי ולא קיבלתי תרופות להגירוי השחלות.אני פוחדת מהתגובות שלי ושאהיה "מופרעת" והכי גרוע אאבד את השליטה ואומר דברים שלא רציתי. אני מאוד רוצה ילד אבל הפחד משתק. אנא עזרו לי.

07/11/2006 | 23:52 | מאת: צביה רן

שלום מירב, לאדם שרגיל להיות בשליטה כל הזמן, באמת קשה לשחרר. האם אי פעם קיבלת עזרה בנושא? ברגע שתוכלי לבטוח במישהו אחר שיטפל בך, ולהעביר אליו את האחריות לנושא, תוכלי לעבור את הטיפולים, ואם גם תגיבי רגשית בצורה מסויימת, תמיד תוכלי לפנות לעזרה, לטיפול. שאלה אחרת: למה את חושבת שתהיי מופרעת? מאין לקחת את זה? תוכלי להכנס לפורומים של פוריות ולשאול שם את הנשים שעברו את הטיפול את זה "שיגע" אותן. תוכלי לפנות אלי במייל כדי לקבל המלצה לטיפול מתאים. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה