גלולות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/10/2006 | 19:01 | מאת: ה

שלום, אני לוקחת גלולות ברצף כחמש שנים (בנגלה הנוכחית, לקחתי בעבר והפסקתי לתקופה של כשלוש שנים). בשבוע האחרון יש לי בחילות לא מוסברות והתחלתי לחשוב שאולי מדובר בהריון על אף הגלולות (אני יודעת שגלולות הן לא 100%). האם יכול להיות שאני בהריון? ואם כן, האם אני עלולה לפגוע בהריון אם אני ממשיכה לקחת את הגלולות?

25/10/2006 | 14:06 | מאת: ו

הכל יכול להיות... אפשר לבדוק אם את בהריון (יש לך איחור במחזור??) ותתייעצי עם רופא. אולי הבחילות מקורן בבעיה אחרת..

26/10/2006 | 21:31 | מאת: איה

תמיד יש סיכוי להריון בעיק אם שוכחים גלולה או נוטלים לא באותה שעה. איננ רופאה אבל יודעת שכמובן גלולות והריון לא הולכים יחד הכי טוב שתעשי בדיקת הריון!!!! בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה