מחקר העוסק בנשים בהריון ראשון ו/או בסיכון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/10/2006 | 17:19 | מאת: אדוה קריספין

שלום רב! שמנו מיכל מוצניק-חרמוני ואדוה קריספין, ואנו סטודנטיות לחינוך ולפסיכולוגיה במכללת "תל-חי". במסגרת סיום התואר, אנו עורכות עבודת מחקר, העוסקת בזכירת חלומות בקרב נשים המצויות בהריון ראשון, ו/או נשים המצויות בהריון בסיכון. לצורך כך אנו פונות אליכן בבקשה להשתתף במחקרנו ולענות על שני שאלונים קצרים ופשוטים. בכדי שלא להטריח אותכן, ישלחו השאלונים למייל שלכן, או ישירות לבתיכן, בצירוף כתובת ומעטפה מבוילת למשלוח חזרה. השתתפותכן הנה אנונימית לחלוטין, והשמירה על פרטיותכן מובטחת. ההשתפות אמנם אינה נעשית תמורת תגמול חומרי כלשהו, אך תוצאות עבודתינו עשויות לסייע בהבנת מצבכן, ומצבן של נשים אחרות בעתיד. לפרטים נוספים: מיכל - 054-9989115 [email protected] אדוה - 050-8571376 [email protected] תודה רבה ולידה קלה! (:

24/10/2006 | 17:33 | מאת: לאדוה ומיכל

סתם לסקרנות - מה אתן מחפשות בקשר אם קיים בין זכירת חלומות לבין מהלך הריון ותקינותו ? על אילו שאלות המחקר אמור לתת תשובה או כיוון ? מהן השערות המחקר? חוץ מזה טעות קטנה בעברית - שמותינו ולא שמנו.

24/10/2006 | 17:57 | מאת: אדוה קריספין

שלום שלום, עם מי יש לנו הכבוד? באופן כללי, על מנת שלא להטות את ממצאי המחקר, לא נוכל לפרט יותר מדי כאן ועכשיו. נשמח אם תחשוף / תחשפי את זהותך המסתורית, ואם תרצה / תרצי - יתכן ונוכל לשלוח אלייך את השאלונים ולספר לך יותר על עבודתינו. תודה על ההתעניינות, מיכל ואדוה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה