הריון..

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/10/2006 | 04:20 | מאת: קים

שלום, אני לא יודעת אם הפורום הזה מתאים לשאלתי, ובכל אופן רציתי לשאול האם ישנה אפשרות שיש לי בעיות להיכנס להריון רק מהעובדה שאני וחבר שלי שיוצאים כבר כמה שנים שוכבים ללא אמצעי מניעה(הגלולות לא עושות לי טוב)וחבר שלי תמיד גמר בחוץ ואף פעם לא ניכנסתי להריון... תודה.

20/10/2006 | 06:57 | מאת: צביה רן

כדי שיווצר הריון צריך להתקיים למפגש בין הביצית לזרע ביום הביוץ. אם כל הזרע נשר בחוץ, אין כל סיכוי שזה יקרה. יחד עם זאת, זה איננו אמצעי טוב מספיק למניעת הריון במקרים רבים. ולא הבנתי: את רוצה או לא רוצה להיכנס להריון? צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

20/10/2006 | 13:00 | מאת: א

קים שלום, ניתן להיכנס להריון גם אם מקיימים יחסי מין במשך כמה ימים לפני היום שבו מתרחש הביוץ. לא רק ביום הביוץ עצמו. לכן, אם את לא מעוניינת בהריון, חשוב מאד שתיגשי לרופא נשים, ותתייעצי עמו בקשר לאמצעי מניעה מתאים. השיטה שבה אתם משתמשים אינה מספיק בטוחה ! בכל מקרה, בדיקה שיגרתית אצל גינקולוג יש לעשות לפחות פעם בשנה א

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה