תשובה לאיה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/10/2006 | 20:54 | מאת: איירינ

בקשר לשאלה של איך אני יודעת שאני בדיכאון זה התחיל מתחושת עצב גדולה מלווה בעייפות לאחר מכן נהייתה בי תחושת כעס מאוד גדולה ואשמה שהופנתה כלפי התינוק כל הזמן חשבתי שאם הוא לא היה נולד היה לי הרבה יותר טוב היה חוסר חיבוא ביני לבין התינוק ראיתי בו רק מיטרד היו לי מחשבות למסור אותו לאימוץ לאחד מבני מש]חה אני רק רוצה להוסיף שזו לא הלידה הראשונה שלי ויש לי עוד ילדה בת שנתיים לאחר כל התחושות של הכעס והעצב הפסקתי לתפקד בבית לאחר מכן התחילו לי התקפי חרדה ולא יכלתי לצאת מהמיטה שבועיים בשלב הזה התחלתי לקבל טיול טבעי היום אני נלחמת במחשבה שהילד הזה אשם ואני כל הזמן במלחמה נגד המחשבות אני מרגישה המון לחץ כשאני ליד הילד גם היום ו אני מעונינת לדבר עם מישהי שעברה את זה

19/10/2006 | 13:15 | מאת: צביה רן

שלחתי לך מייל עם הפרטים בקשר לרודיולה. הרבה בריאות צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

19/10/2006 | 19:09 | מאת: א

תודה על תשובתך בקשר לרדיולה של חברת סולגר אני לוקחת אותה כבר שבועיים ואני לא מרגישה בעקבות זה עייפות אני גרה באזור טבריה כתבתי לך שאני מעוניינת לדבר עם מישהי שעברה מצב דומה אני מרגישה צורך לדבר עם מישהי כזאת האם שמעת על קבוצת ממיכה או אירגון שעוסק בזה בסביבת טבריה אודה לך עם תתני לי פרטים

20/10/2006 | 22:03 | מאת: איה

שעברה דכאון אפנה אותה להודעה זאת ומקווה שהיא תיצור קשר. על מטפלים בטבריה, צר לי לא מכירה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה