הצלחתי להשיג - קבוצת תמיכה חינם !!!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/01/2005 | 10:30 | מאת: GOOD GIRL

אוקיי בננות, לקח קצת זמן ...אבל הצלחתי להשיג לכן קבוצת תמיכה - ב ח י נ ם !!!!! כפי שאמרתי בהודעה שלי לפני שבועיים לערך - למי שלא עקבה: התארגנה קבוצת תמיכה להתמודדות עם הריון ולידה , כל החששות , הפחדים, המחשבות וכל מה שמלווה בנות החוששות בכלל לגעת בנושא, להגיע להריון, לעבור תהליך הריון ובכלל גם לבנות שהחלו הריון או עברו אובדן ולא יודעות איך להתמודד וקשה להן... המפגשים בתחילה היו חינם רק לתושבות ת"א אבל ביקשתי בקשה מיוחדת ...שזה כן ייצא לפועל ולבקשתכן שזה יהיה בחינם לכל הבנות ו...... הצלחנו - הידד אז לשם כך - אני בתקווה שהקבוצה והמפגשים יתנו מענה לכן - בנות יקרות , שתצליחו ותגשימו את חלום חייכן המפגשים יתקיימו אחת לשבוע בימי שני בשעה 12:00 בצהריים באיכילוב - במרפאה מס' המפגשים - 12 מי שמעוניינת שתפנה אליי כאן או במסר ואני אתן לה את מס' הטלפון של אילנה - האחראית על הנושא והיא זו שהצליחה להשיג לנו מפגשים בחינם !!! אוהבת אתכן GOOD GIRL אנא - אל תהססו - טפלו בבעיה !!! כל אחת יכולה לעבור את זה - עם קצת כוח רצון ואמונה - אתם בדרך !!! GOOD GIRL

09/01/2005 | 12:05 | מאת: איה

חבל שבזמני לא היה את זה היה חוסך לי המון כאבי לב וחרדות. ממליצה לכל מי שחרדה GOOD GIRL יקירה, מה שכתבת מאוד מרגש יישר כוח נשיקות איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה