דיכאון לאחר לידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/10/2006 | 14:53 | מאת: א

אני כבר כמה חודשים בדיכאון לאחר לידה לפני כשלושה חודשים התחלתי טיפול בתרופות טיבעיות וטיפול פסיכולוגי אני מרגישה הקלה במצב . מחוסר תיפקוד מלא אני עכשיו במצב שהתחלתי לתפקד אך כל כמה זמן יש לי נפילות והן קשות מאוד זה משתק אותי ליומיים ואני לא יכולה לטפל בילדים .

18/10/2006 | 18:00 | מאת: צביה רן

האם את עדיין בטיפול פסיכולוגי? אם כן מצויין, רק ידעי את המטפל בנושא הנפילות. ולגבי התרופות, מי המליץ לך עליהן? אשמח לשמוע מה קיבלת. יכול להיות שהמינונים אינם מספיקים או שצריך לערוך שינוי בתרופות. אשמח לתשובתך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

15/12/2006 | 10:43 | מאת: א

רציתי לדעת האם יש השפעה על ילדים שאמותיהם חוו דיכאון לידה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה