פענוח בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/10/2006 | 20:40 | מאת: אביבה

היתה לי לידה קשה מאוד לפני 7 שנים, ועד עכשו לא שכחתי!!!!!!!!! לאחרונה התעגלתי מאוד בעיקר באזור הבטן. ביצעתי בדיקת הריון והתוצאה היא 2 IU/L קטן מ- האם מישהו יוכל לפענח לי בבקשה את התוצאה?

17/10/2006 | 20:59 | מאת: חיפאית

אביבה, לידה לא שוכחים, במשך שנים רבות, גם לא לידה קלה ... בעצם , לא כדאי שאכתוב בהכללה.. הנה המידע על בדיקה לאבחון הריון - http://www.yoledet.co.il/tests-during-pregnancy.asp כמו שכתבת, נראה לי שאין הריון, אבל אינני יכולה לדעת, אם עשית אותה בזמן המתאים או מוקדם מדי. מכיוון שאינני רופאה, וכן לא רואה את התוצאה המקורית ממש, אני לא יכולה להתחייב , ולכן מציעה לך בכל מקרה להראות את רישום התוצאה לגורם רפואי . בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה