וללא כל קשר לויכוח שהתנהל

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/10/2006 | 08:39 | מאת: צביה רן

כאן, רצ"ב קישור למאמר בנושא פרחי באך, עם התייחסות מיוחדת להריון וללמידה. אתן מוזמנות לקרא ולהתרשם. http://eden.mevma.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=4 צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

16/10/2006 | 09:22 | מאת: מישהי מכאן

צביה יקרה, אם את רוצה להיות חלק מהפורום אז למה שלא תהיי חלק טהור, נטול פרסום עצמי ובכך ייראה שבאמת זה פורום תמיכה ולא פורום שיווקי. אבל לא נראה לי שזה מה שאת רוצה. טוב, לפחות אני אדע מעכשיו איך להתייחס לפורום.

16/10/2006 | 13:46 | מאת: צביה רן

אז מישהי יקרה שפוחדת להזדהות בשמה (או שלא נעים לה), נניח שאת בהריון או מתכוונת להרות ואת מלאה חרדות ופחדים, וזה טבעי לחלוטין. את תבואי לפורום ותביעי את חרדותיך. מה מטרתך? לשמוע שעוד המון נשים נמצאים במצבך? לקבל חיבוק? שיאמרו לך שהכל יעבור? שיאמרו לך לדחוק את המחשבות ולא להתייחס אליהן? הגישה שלי בחיים היא גישה אקטיבית: יש לי משהו שמציק לי? אני הולכת לטפל בו. מה יעזור לי רק לדבר על הבעיה שלי, אם אינני מחפשת פתרונות? ולכן אני חושבת שיש מקום להציג פתרונות טיפוליים לנושא החרדות. אני ממליצה בהרבה מאד מאד על טיפול פסיכולוגי, על דמיון מודרך, שאלה טיפולים שאינני עושה בעצמי, כמו גם על טיפול בפרחי באך, שאני כן נותנת. לא הזמנתי אף אחת לבוא לקבל אצלי טיפול. המאמר שצירפתי לא אני כתבתי, אינני מכירה את המטפלת הזאת ואין לי כל קשר אתה. נתקלתי במאמר והוא מאד דיבר אל ליבי בנושא של ההריון והלידה. והפורום פתוח. דרכו אפשר להכנס ולצאת. אני שמחה על כל אשה שנכנסת ויכולה לקבל כאן מענה וחיבוק. צביה רן מנהלת (יחד עם איה) פורום חרדות מהריון ולידה מטפלת מוסמכת בפרחי באך וברייקי

16/10/2006 | 18:15 | מאת: איה

לו הייתי חושבת שצביה מפרסמת את עצמה ו/או משווקת לא הייתי מציעה לה להצטרף (בחיי שלא הכרתי אותה לפני כן) היא תורמת מהניסיון שלה, מה רע? היא עוזרת לחרדות ומנסה למצוא פתרון לסובלות בכל מיני דרכים לרבות דרך של טיפול אלטרנטיבית מה רע? היא אמרה אי פעם למישהי בואי אלי אטפל בך? ממש לא!!!!! אז יש את הטלפון שלה למטה, SO WHAT?? הוא היה מהיום הראשון ולא הפריעכ לאף אחת! אני כן סבורה שמתן אופציה להתקשרות עימה הוא נכון כי לא רק וירטואלית ניתן להעזר. אני עצמי נתתי לא מעט את האימייל שלי הפרטי כאן, נשים התכתבו איתי, שפכו את ליבן, התקשרו אלי הביתה!!!! (הכל בהתנדבות ומתוך רצון לסייע מתוך הניסיון האישי שלי) אני לא חושבת שזה מכובד ונעים מה שעושים כאן אשמח אם תשארנה איתנו מי שלא טוב לה כאן, לא מקבלת מענה, לא חושבת שזה פורום ראוי ,לא חייבת להשאר. אני אישית כבר יותר משנה מנהלת פה ותמיד שמעתי רק פרגון שהפורום עזר ותמך. התוספת של צביה אמורה להיות עזר לפורום ולא משהו שלילי. ערב טוב איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה