פורום שיווק ופרסום ולא פורום תמיכה אמיתית

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/10/2006 | 19:16 | מאת: דורית

הפורום הזה היה אמור להיות פורום תמיכה ללא מטרות פרסומת, אלא מתוך רצון תמים לעזור לנשים עם חרדות שונות. ונראה שהוא שהפך להיות פורום של שיווק עצמי של הגב' צביה רן ופרחי הבאך. צר לי שאני אומרת זאת אבל כך זה נראה וחבל!

14/10/2006 | 21:02 | מאת: צביה רן

דורית יקרה, איזו שאלה שאלת ולא קיבלת עליה תשובה? נשים עם פחדים וחרדות זקוקות לטיפול. אני לא הזמנתי אף אחת לבוא לקבל אצלי טיפול. אני חושפת את האופציות שאני מכירה. אשמח אם גם את תתרמי מנסיונך לנשים השואלות כאן שאלות. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

14/10/2006 | 21:58 | מאת: איריס

שלום, יש משהו נכון בדברי דורית, ויש אפשרות לפתרון. דורית, מנהלי הפורומים עושים את עבודתם בהתנדבות, ללא קבלת שכר, והתמורה שהם מקבלים , לפחות אלה המעוניינים בכך, זהו - הפירסום , החשיפה לציבור. פורום זה נפתח על ידי איה, אשה צעירה שפחדים לפני לידה היו מנת חלקה, ולאחר מכן שמה לעצמה מטרה ורצון לתמוך ולהרגיע נשים אחרות שנמצאות במצב דומה . לדעתי, צביה רן היתה יכולה לנהל פורום נפרד לנושא טיפול בפרחי באך ורייקי, בלי קשר להריון ולידה באופן בלעדי. זה היה חוסך את איזכור עיסוקה בכל הודעה שלה בפורום, כפי שנעשה כאן, וגם בפורום הריון ולידה-תמיכה. (וזה מה שגורם לכך שנושא הפירסום העצמי בולט ..). זוהי הצעה בלבד, וחומר למחשבה. איריס

15/10/2006 | 14:09 | מאת: איה

את ההזמנה לנהל איתי את הפורום אני יזמתי! צביה רן החלה לכתוב כאן ולתת מענה לנשים, ראיתי כי טוב והצעתי לה לסייע יחד איתי (אני פחות זמינה לאחרונה ועמוסה בעבודה וגידול ילדי הפרטי ולכן חשבתי שעזרה כזאת תהיה נהדרת) לימים, פגשתי את צביה באופן אישי ואף התנסתי בטיול אצלה אישה נהדרת שבאמת עוזרת כאן לצורך העזרה מתוך הידע שלה כמטפלת!! היא לא מפרסת או משווקת את עצמה (כך לפחות אני רואה וראיתי) ואף בקומונה שלי בתפוז באותו נושא היא הצטרפה לסייע ולתת מענה חשבתי שמכיון שאני לא מטפלת בחרדות אלא רק הבאתי את הניסיון האישי שלי כפי שהיטיבה לתאר כאן איריס , עזרה כמו של צביה יכולה להיות עזר נוסף לדעתי!!!

15/10/2006 | 15:27 | מאת: איה

15/10/2006 | 15:48 | מאת: איריס

איה, כל מה שכתבת , הכל טוב ויפה, ואני מעריכה מאד את פעילותה של צביה ואת פעילותך, ומאחלת רק הצלחה. מכיוון שלדברייך, צביה מטפלת בחרדות מעצם התמחותה, הרי הפורום אינו פורום תמיכה בלבד אלא הופך להיות גם פורום מקצועי. , לפחות בנושא הרייקי ופרחי באך. אם איה וצביה רצו בשילוב הזה ובשיתוף הפעולה, אולי כדאי שלעובדת השילוב הזה, ינתן ביטוי בשמו/הגדרתו של הפורום. אפשרות נוספת : לרשום תחת תמונתה של צביה תוספת כמו "טיפול בפרחי באך וברייקי". אני רואה שיש מנהלי פורומים שרושמים בכל הודעה שלהם את פרטיהם להתקשרות, אבל במקרה של הפורום כאן, אני לא חושבת ששאלות כמו כאן ,בעמוד למטה, בנושאים "תסמונת המוות בעריסה" , "סכנות באולטראסאונד", "hepatitis B", למשל, יש להם איזשהו קשר לטיפול בפרחי באך וברייקי. כך שהמטרה, הרצון, והפעילות טובים מאד, אבל כדאי שיוצגו בצורה המתאימה לגולשים. איריס

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה