גלולת פוסטינור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/10/2006 | 16:58 | מאת: רוני

שלום קיימתי יחסי מין ואני לא לוקחת גלולות והיחסים היו ללא אמצעי מניעה לאחר קיום היחסים כ 65 שעות לאחר מכן נטלתי את הגלולה "פוסטינור" ואת הגלולה השניה שאמורים לקחת לאחר כ 12 שעות לקחתי לאחר כ 14 שעות הייתי אמורה לקבל מחזור ב 20.9 ולא קיבלתי אני חוששת שאני בהריון כיוון שהחזה מאוד גדל ומאוד כואב ויש לי סחרחורות ולעיתים בחילות בד"כ בבוקר אני מאוד מוטרדת מהעובדה שאם אני בהריון ונטלתי את הגלולה "פוסטינור" שזה לא גרם או יגרום נזק כלשהו לעובר אפילו הנזק הכי קטן אנא עיזרו לי מחכה לתשובה מהירה

14/10/2006 | 17:19 | מאת: א

רוני, בדיקת דם לאבחון הריון תיתן לך את התשובה ותדעי היכן את נמצאת. בכל מקרה, הכתובת להתייעצות היא רופא הנשים שלך. בפורום זה אין רופא, זהו פורום תמיכה בלבד.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה