לצביה רן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/10/2006 | 07:11 | מאת: מתעניינת ברייקי

קראתי פה באחת התשובות שרשמת שבטיפולי רייקי שאת עושה את לא מרגישה איזה אזורי אנרגיה יש בהם עודף או חוסר. אז איך את יכולה לאתר מרכזי אנרגיה חסומים ולעזור לאנשים? הרי זה תפקידו של הרייקי.

14/10/2006 | 10:22 | מאת: צביה רן

שלום לך, כשאני מטפלת ברייקי, אני מאמינה שאני שולחת אנרגיה והיא מגיעה לאן שהיא צריכה להגיע. אם אני מרגישה משהו באיזור מסויים אני שואלת את המטופל מה הוא מרגיש באותו איזור ואז אנחנו מדברים על כך. אני כן יכולה לזהות מקומות חסומים או בעייתיים עם מטוטלת, וגם אז אני מתשאלת. ישנם מטפלים שכן יכולים לזהות מקומות חסומים. אני לא. כל מטפל עובד עם הכלים העומדים לרשותו בצורה שונה, ומגלה עם הזמן מה הנכון ביותר בשבילו. גם כשאני מטפלת ברייקי, אני עושה "סשן" עם המטופל ובסוף גם מתאימה תמציות באך. שוב, כל מטפל עובד עם "ארגז הכלים" שלו. ודבר חשוב נוסף, על המטופל לקחת חלק פעיל ואחריות בטיפול. המטפל איננו קוסם ואם הוא חושב שהוא כזה, כדאי שיקבל שיעור בצניעות. כל טוב, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

14/10/2006 | 10:35 | מאת: מתעניינת ברייקי

לא הבנתי, האם הטיפול ברייקי לא נועד לאיתור חסימות? מובנת לי האחריות האישית של המטופל, אבל עם זאת אז מה תפקיד המטפל ברייקי אם לא לאתר חסימות רגשיות ולעזור לי להתגבר עליהן? ואל תעלבי ממני- אני בסך הכל מתעניינת בתחום המרתק הזה ורוצה להבין יותר. ודרך אגב יש לי חברה שהלכה לטיפול כזה והמטפלת ממש חשה אותה מבלי שהיא תגיד כלום וידעה בדיוק להגיד לה איפה החסימות שלה. הדרך לשחרר אותן עדיין נראית רחוקה, אבל לפחות היא יודעת מהן. תודה וחג שמח

14/10/2006 | 10:38 | מאת: מתעניינת ברייקי

מצד אחד את אומרת שאת יכולה לגלות חסימות עם המטוטלת ומצד שני את את אומרים שיש מטפלים שיכולים לגלות חסימות ואת לא. אז לא ברור לי מה נכון לגבייך!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה