אולטראסאונד ואגינלי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/10/2006 | 07:05 | מאת: שרי

הנני מטופלת פריון ונדרשת לעבור אולט. ואגינאלי. בעבר ניסיתי ומאוד סבלתי. כיום במעבר להפריה אני נדרשת לעבור אולט. כזה ליתר דיוק. האם יש לך הצעות כיצד להקל את הכאב והפחד בבדיקה הזו. האם את המתמר מכניסים עד הרחם או עד קצה הנרתיק? האם יש דרך שאני יכולה להתנסות בבית להתכונן לקראת הבדיקה? בבקשה את עזרתכן המהירה

14/10/2006 | 10:15 | מאת: צביה רן

שרי, אולטראסאונד וגינלי לא מכאיב בכלל, אפילו פחות מטריד מבדיקה וגינלית. מכניסים את המכשיר המרוח בג'ל לנרתיק ומטים אותו לכיוונים שונים כדי לקבל כל זווית אפשרית. מה שעליך לעשות זה לשכב שם, לנשום נשימות עמוקות, לשחרר את שרירי הרגליים ופשוט לדמיין לעצמך שאת נמצאת במקום שאת אוהבת, ושעוד רגע זה ייגמר. אני חושבת שמבין כל הבדיקות שעליך לעבור, זו הפשוטה ביותר. בהצלחה בהמשך ונשמח לשמוע איך עברה הבדיקה. בהצלחה, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה