היסטרית

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/01/2005 | 08:57 | מאת: גילי

שלום לאיה ולכולן טוב, אחרי שהייתי בלחץ חצי שנה (ואפילו יותר) שבטוח אני לא אצליח להכנס להריון- מה שבסוף קרה בלי שום התערבות... עברתי להיות בהיסטריה מההריון עצמו, בטוח משהו יהיה בעייתי... אז עכשיו בשבוע ה 7 (כנראה) לפני האולטאסאונד הראשון קיבלתי תוצאות בדיקות דם שניסיתי לפרש לבד בעזרת ספרים ומסתבר שאני לא מחוסנת לאדמת , בכלל! (מתחת ל-15), לא יודעת מה לעשות ואיך לא יקרה כלום (בעיקר כי אני עובדת עם ילדים).... ואיך לא להלחץ ולבכות מכל דבר- כי עוד ארוכה הדרך... תודה על האוזן הקשבת, ומצטערת על אורך המגילה

08/01/2005 | 13:04 | מאת: איה

על ההריון אני יודעת שזה קשה אבל את חייבת להוריד הילוך.. הרי לא תרצי לעבור ככה 9 חודשים נכון? רק מהלחץ יהיה לך קשה ולא יעבור מהר. אם לקרוא ספרים ולדעת עושה לך רע אל תקראי. תקראי רק על השבוע שלך לא מעבר, סתם מלחיץ במיוחד הספר של עמוס בר (שעל אף שהיה התנ"ך שלי הוא מלחיץ) תזרמי עם ההריון, תנסי לקחת אותו בקלות , לשמוח בו ולקוות שימשיך תקין. הוא יהיה קל אם לא תלחיצי את עצמך על כל בדיקה ועל כל פיפס.... אני מכירה זאת היטב גם אני נלחצתי בחודש 9: וואו לא עשיתי מי שפיר, לא חלבון עוברי האם הכל בסדר? כן הכל טוב, יש לי ילד מקסים (חמסה) לגבי האדמת , בספר של ברור כתוב: אם את כבר בהריון ולפי בדיקות הדם שלך ברור שאינך מחוסנת עשי כזה חיסון מיד בתוך ההריון הנוכחי. (אדמת בהריון אם האישה נדבקת בה עד שבוע 20 עלולה לגרום למומים קשים ביותר לילוד ולהפסקת הריון) לכן בכל מקרה תתני לרופא לבדוק את תוצאות הבדיקה שלך וליעץ לך!!! הכי חשוב שתשארי רגועה ותהני ממה שקיבלת- הריון שבסופו להיות אמא!!! תעדכני איה

08/01/2005 | 15:42 | מאת: גילי

איה תודה... אני יודעת בראש שאני חייבת להרגע- רק צריך שזה יעבור לשאר החלקים שלי בכל אופן אני אלך לשאול את הרופא על הבדיקות והמעקב. אני אעדכן ושוב תודה על העידוד גילי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה