לצביה ואיה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/10/2006 | 20:06 | מאת: קרן

היי בנות יקרות.. אני מרגישה שחוזרים לי ההתקפים והם יותר חזקים וארוכים.. אני דיי מיואשת ומפחדת - אני כבר בשבוע 20 - וחושבת על חזרה לטיפול תרופתי.. אתן יודעות האם הטיפול יכול להזיק לעובר בחודשים אלה?? אני ממש אובדת עצות..

11/10/2006 | 20:38 | מאת: לקרן

קרן, שאלות לגבי כל טיפול תרופתי שהוא , הכתובת היא קודם כל רופא, ובעיקר הרופא המטפל בך ומכיר את כל הפרטים. מלבד זאת אפשר לקבל מידע לגבי סיכונים בנטילת תרופות בהריון ובהנקה, באחד המרכזים הטרטולוגים.

11/10/2006 | 23:19 | מאת: צביה רן

קרן, האם ניסית טיפול פסיכולוגי או ביו-פידבק או משהו מהשדרים האלה? אני ממליצה לפני טיפול תרופתי לנסות פתרונות אחרים. כדבר ראשון אני ממליצה ללמוד להשתמש בנשימות עמוקות. אם את רוצה הדרכה לגבי נשימה פני אלי במסנג'ר לפי כתובת המייל. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה