תחילת הריון וחרדות..אנא התיחסותכן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

10/10/2006 | 17:10 | מאת: רוית

ערב טוב, בשעה טובה גיליתי שאני בהריון ומאז אני כולי בחרדות!!, אציין כי קודם לא היו לי כל תסביכים או חרדות למיניהן והנה עכשיו מאז הגילוי במקום לשמוח אני שקועה בחרדות. אציין כי בעבודתי אני נמצאת בחדר מחשב מדי פעם וכן עובדת שעות עם מחשב ומדפסת ועיקר חרדותיי נעוצות בפחד שמא אני נחשפת בתקופה זו לקרינה מיותרת.., אני כל היום שוקעת במחשבות שמא אני מזיקה להריון..ואפילו חשבתי לעזוב את מקום עבודתי..-אני יודעת כי זה לא רציונלי -אני מודעת לכך אולם לא מצליחה להירגע ולהתנהג בנורמליות..- מאיפה זה בא לי פתאום..?ואיך נפטרים מן המחשבות הטורדניות הללו..? בתודה מראש- רוית.

10/10/2006 | 20:04 | מאת: צביה רן

קודם כל, מזל טוב! ועכשיו אני מציעה שפשוט תקראי חומר על הנושא של קרינת המחשב והקשר שלו להריון או תשאלי את הרופא שלך. ברגע שתראי שזה לא מסוכן, תוכלי להיות הרבה יותר רגועה. בימינו, רוב הנשים עובדים עם מחשב. בהצלחה בהמשך צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה