הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/10/2006 | 01:12 | מאת: אלי

היכן ניתן לבצע הפלות בארץ ? סליחה על הבורות , וכיצד כל התהליך מתבצע אם מדובר במישהי שהיא לא ישראלית ?

06/10/2006 | 06:48 | מאת: צביה רן

כל רופא נשים יוכל למסור לך את הפרוצדורה הרלוונטית. בדרך כלל, לישראליות הרוצות לעשות זאת בצורה מסודרת צריך לעבור ועדה. אם השוהה כאן חוקית, אני מניחה שזו אינה בעיה. נוסף לכך, הרבה רופאים מבצעים הפסקות הריון באופן פרטי, כך שזה יקר יותר. אבל הכי חשוב, לעשות זאת במקום נקי ומסודר ע"י רופא מומחה. בהצלחה צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה