מים בגיל 4 חודשים

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/10/2006 | 11:42 | מאת: שרית

שלום. בני בן 4 חודשים,וכבר לא יונק מזה חודשיים הוא רעב הרבה -כמעט כל שעתיים וחצי-שלוש אנשים מסביבי מייעצים לי לתת לו גם מים ומתפלאים איך לא עשיתי זאת עד היום כי אולי הוא צמא... שאלתי בטיפת חלב ואמרו לי שעד גיל 6 חודשים לא מייעצים לתת מים משום שחבל שזה יבוא על חשבון ארוחה שמזינה יותר. מה דעתכן? תודה

05/10/2006 | 15:41 | מאת: צביה רן

ניסית להגדיל לו את הארוחות? חוץ מזה בימים החמים כדאי לתת גם קצת מים. ילד שאינו יונק (כך שאת יודעת איזו כמות הוא אוכל כל ארוחה) לא צריך לאכול בתדירות כל כך גבוהה. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה