מחיר האינדיוידואליות והאמהות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/10/2006 | 23:25 | מאת: טל

מצד אחד אני מאוד רוצה להיות אמא- לעטוף בזרועותיי תינוק ולחבק וללמד. מצד שני מציק לי העניין הכלכלי והזמן שאצטרך להקדיש לכל מיני בעיות שיעלו. האם זה אומר שאני לא מוכנה להיות אמא? האם יש בכלל שלב שבו מרגישים מוכנים.

04/10/2006 | 00:09 | מאת: צביה רן

טל, האם את מתמודדת עם השאלות האלה לבד? האם יש בן זוג בסיטואציה? בדרך כלל, כשרוצים מאד להשיג מטרה מסויימת, צריך לוותר על כמה דברים בדרך. על מה את כן מוכנה לוותר כדי להפוך לאם? צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

04/10/2006 | 18:21 | מאת: א

טל, לא אצל כולן זה אותו דבר, אבל , מנסיון אישי : הכל משתנה ברגע הראשון שמחזיקים את הילד שלך.. נכון שיש בעיות, יש תקופות קשות, אבל הזמן שנהנים הוא זמן איכות ושווה יותר מכל עיסוק אחר. כך שאין פה "הפסד של זמן".. זה החלק היפה ביותר בחיים לפי דעתי. התחושה שפתאום יש לך בעולם מישהו שתלוי בך כל כך, מישהו שאת חייבת לדאוג קודם כל לצרכיו, לפני כל דבר אחר, זה תורם להרגשת המוכנות שלך להיות אמא. בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה