לקרן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/10/2006 | 12:11 | מאת: רותם - כבר לא הריונית

קרן מה קורה???? איך את ????????? איזה שבוע את???????????

04/10/2006 | 08:43 | מאת: קרן

היי חמודה מה שלומך..?איך הילדה? אני בסדר..שבוע 19 ..עכשו יותר טוב נעלמו קצת הגועלים מהאוכל וגם העייפות ירדה .. ניסיתי את הטיפול בדמיון המודרך ..לא ממש הלך הייתי אצל המטפלת שני טיפולים והרגשתי לא טוב..ההתקפים חזרו ואני בלי טיפול תרופתי או משהו ..אז הפסקתי ...אני מעדיפה לעבוד את ההריון בכוחות עצמי ולא לעורר עכשו את השדים - הרגשתי שזה לא הזמן הנכון..למרות שגם המטפלת וגם בעלי ניסו לשכנע אותי להמשיך כי עדיף להוציא את הבעיות החוצה ואם קבלתי אצלה התקפים כנראה שמשהו זז שם ..אבל זה עשה לי ממש רע ופחדתי לחזור עכשו להתקפים ולכדורים בזמן ההריון... ספרי לי - איך את ? איך הילדה?איך הצלחת לעבור ת'לידה בגבורה?אני נורא מפחדת.. איך קוראים לילדה? תכתבי..:)

04/10/2006 | 15:19 | מאת: צביה רן

קרן, בעלך והמטפלת צודקים, לדעתי. כדאי עכשיו לעבור את הטיפולים. אם קשה לך סימן שהמטפלת נוגעת בדיוק במקומות הזקוקים לטיפול. ברגע שתפתרי את המקומות האלה החיים שלך יראו הרבה יותר טוב. שני טיפולים זה מוקדם מדי להפסיק. הרבה בריאות צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה