הלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/09/2006 | 20:21 | מאת: רותם - כבר לא הריונית

שלום לכם בנות הייתי מאוד שמחה לשתף אותכם בכל מה שחוייתי בלידה אבל אני חושבת שזה לא פורום שסיפור לידה כזה מתאים לו........... בקיצור הלידה שלי לא הייתה חוויה שקל לדבר עליה אני יכולה רק להגיד לכם שכשאני מסתכלת על האוצר הקטן שיש לי בבית היום אני שוכחת הכול ....... ומוכנה לעבור עוד 100 לידות בשבילה וזה מוחק את כל הפחדים והחרדות מלידה ומכל דבר אחר אני מאחלת לכולכן לידה קלה ואושר בשנה החדשה ותודה על כל העזרה והתמיכה ולא אני לא מתכוונת להעלם - אני עדיין כאן ואשמח לעזור לכל אחת מכן שתהיי שנה טובה

25/09/2006 | 23:02 | מאת: צביה רן

רותם, זה דווקא יכול להיות מקום מאד מתאים, ואשמח אם תפרטי, אלא אם כן את חוששת שזה ירתיע. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

26/09/2006 | 08:08 | מאת: קרן

רותם - שיהיה הרבה בהצלחה ותהני ממנה..

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה