עשיתי זאת

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/09/2006 | 17:28 | מאת: רותם

שנה טובה לכולכן ילדתי בשעה טובה והיתה............................ חוויה תודה על כל התמיכה ואהבה לכולכן

23/09/2006 | 10:48 | מאת: צביה רן

כשתתפני תספרי לנו בבקשה את הסיפור. כל טוב והרבה בריאות לך, לבעל ולתינוק צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

23/09/2006 | 15:37 | מאת: קרן

מזל טוב יקרתי........................:) איזה יופי...מאד ריגשת אותי............:) אני מקווה שאתן בסדר ...שתהיה לכם שנה טובה ,בריאה , מאושרת והרבה הצלחה בכל.. כשיהיה לך זמן תכתבי לי .. נשיקות וחיבוקים..

23/09/2006 | 15:47 | מאת: איה

מזל טוב ענקי!!! נשמח לשמוע את הסיפור במלואו (במיוחד שהוא יעודד בנות) תרווי נחת ,אושר ואהבה שנה טובה!! איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה