התקררות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/09/2006 | 16:50 | מאת: עינת

שנה טובה, ויש לי גם שאלה...פורום הרופאים בטח לא עונה בחג אז שואלת את המומחיות. אני בשבוע 10 להריון ומצוננת ומשתעלת נורא....האם זה יכול להזיק לעוברון שלי? לא לוקחת כלום. אז שתיהי שנת בריאות ואושר.

23/09/2006 | 10:56 | מאת: צביה רן

ההצטננות שלך לא תזיק לו. לשיעול: חתכי בצל, שימי עליו דבש. לאחר כמה שעות הבצל יתחיל להפריש נוזלים ואותם את יכולה לשתות. הטעם בסדר וזה מאד עוזר. בנוסף, השתדלי לשתות הרבה ולנוח. הרבה בריאות ושנה טובה צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

23/09/2006 | 15:48 | מאת: איה

תרגישי טוב ושנה נפלאה!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה