תחושות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/01/2005 | 20:19 | מאת: ליסה

אני בת 35 הריון ראשון אחרי ivf (שבוע 18). אני לא מרגישה עדיין כלום, ולמרות שידוע לי שזה עדיין מוקדם אני חרדה. ההריון הזה מאוד יקר לנו אחרי 5 שנים של ציפיה, הבטן יצאה לי והיא עגולה וחמודה אבל אני לא שמה לב אם היא גדלה האם היא יכולה להשאר בשלב הזה באותו גודל גם 3 שבועות? באיזה קצב הבטן גדלה ? אני מצטערת על ההשתפכות פשוט אחרי אנטנסיביות רבה ועשיה בזמן הטיפולים פתאום אני מרגישה רגיל כאילו כלום רק עם בטנונת קטנה ושום תחושה, צריך להרגיש משהו בכלל? (מתחילת ההריון אני מרגישה טוב בלי שום סימנים חריגים פה צרבת שם כאב ראש ועכשיו הכל נרגע)

07/01/2005 | 21:26 | מאת: איה

ראשית מזל טוב על ההריון, אין ספק שהוא יקר ומרגש תנועות עובר יכולות להתחיל בשלב שלך או יותר מאוחר (אני אישית הרגשתי רק בשבוע 24) זה נכון שבשלבים שאין תחושה שם זה די מלחיץ כי לא יודעים מה קורה שם (אגלה לך סוד גם אחרי שהוא בועט חזק עדיין לחוצים כי רוצים לדעת איך הוא נראה? הכל בסדר איתו ועוד?) תמיד יש חששות וזה טבעי ולגיטימי. לא כל אישה מקיאה את נשמתה או חשה צרבות בחילות וכו. תשמחי שההריון שלך עובר בקלות וטוב לך איתו ואל תלאי את עצמך במחשבות לא טובות כי סתם יעבור לך קשה ולא טוב. השתדלי להיות רגועה ומאושרת עם ההריון שלך, הדבר שהכי רצית קרה ואת צריכה לשמור ולהיות רגועה. זה עניין של זמן שתרגישי בעיטות ותנועות בפנים וז בכלל יהיה זה כמו חלום, אושר עילאי יש חיים בתוכך!!! מאחלת המשך קל ותקין!! סופשבוע נפלא , רגוע מלא תקווה וציפיה איה

07/01/2005 | 21:54 | מאת: ךיסה

איה , אני ממש מודה לך על העידוד הרב שממש מורגש שבא מכל הלב אני באמת אנסה להרגע ולחשוב טוב. תודה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה