לרותם.

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/09/2006 | 09:07 | מאת: קרן

יקירתי .. מה שלומך? מה קורה איתך - אני דואגת - בטוח ילדת כבר.. אני רוצה שתכתבי לי שהכל בסדר ושאת והילדה בסדר.. אל תעלמי לי .. אני עוד צריכה אותך. :)

12/09/2006 | 17:28 | מאת: רותם לקרן

היי חמודה תתפלאי לא ילדתי עדיין ואין לך מושג כמה זה בלתי נסבל חם וקשה לסחוב ........... אבל זה צריך לקרות כל רגע מה שלומך??? איך ההריון ? את מצליחה להנות קצת???? מקווה שכן

13/09/2006 | 08:28 | מאת: קרן

רותם מתוקה שלי.. באיזה שבוע את כבר? הייתי בטוחה שכבר ילדת ותספרי לי חויות... אחותי והחברה שלי (שהיו יחד איתך ..)כבר ילדו - שתיהן בניתוח קיסרי לצערן..התינוקות היו במצוקה..שתיהן ילדו בנים..לי כנראה יש בת. - כמוך - .לפני הסקירה המוקדמת - למרות שהוא לא ממש ראה טוב כי העובר היה ממש מקופל.. אני בסדר..עוד לא מצליחה להנות כלכך..מפחדת מההשמנה .. התחלתי בטיפול בדמיון מודרך..ובנתיים קשה לי שם כי אנחנו עובדות עמוק על נקודות שקשות לי כנראה ואני נכנסת לחרדות דווקא בטיפול עצמו ..נראה לך נורמלי? ספרי לי עוד - איך את? איפה נרשמת ללדת...? חיבוקים.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה