עזרה דחוף!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/09/2006 | 15:11 | מאת: גלינה

שלום! המחזור האחרון שלי היה ב-4/8/06 ביום האחרון למחזור קיימתי יחסי מין לא מוגנים. ב-21/8/06 הבחנתי בהפרשות חומות לאחר כמה ימים הלכתי לבדיקה אצל רופא ונאמר לי שזה יכול ליהיות או פטריה או הריון והיא נתנה לי לשתות תרופה בשם fluconazole 150mg ובאותו יום כשלקחתי נעלמו לי ההפרשות האם זה אומר שזאת באמת היתה פטרייה אושזה יכול ליהיות למראת זאת הריון?אני אציין שיש לי כבר יומיים איחור במחזור. תודה רבה מראש

03/09/2006 | 19:45 | מאת: איה

צר לי ,אינני רופאה ולא מכירה את התרופה הזאת. הכי טוב לעשות בדיקת הריון אם לא תקבלי תוך יום יומיים ויותר. קשה לי להאמין שנכנסת להריון ביום האחרון למחזור מחזיקה אצבעות

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה