פחד מהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/08/2006 | 00:01 | מאת: שני

אני בת 30 ובעלי רוצה ילדים ולי יש בעיה: אני מפחדת מאוד מהריון ומהלידה, אני לא יודעת איך להתמודד עם זה ולנסות להיכנס להריון ולהנות מההריון, מה אפשר לעשות, איך מתמודדים עם המצב הזה?

31/08/2006 | 06:50 | מאת: צביה רן

שני, אם זה מנחם אותך, נשים רבות פוחדות מהריון ולידה, פעמים רבות בגלל המסרים שהועברו להן מאימותיהן. פגשתי אחת כזאת לא מזמן. האם קראת חומר על הריון ולידה? ידע = כח, וברגע שתביני מה זה דורש ממך, מגופך ומנפשך תוכלי להתמודד עם זה ביתר קלות. והרי הריון הוא אחד הדברים המובנים מאליהם ביותר בטבע. אך מה שאני אומרת כאן, בוודאי שלא יסיר ממך את הפחדים. הדבר הנכון לעשות הוא לקבל טיפול רגשי/נפשי כדי להבין את מקור הפחד ואז להתמודד אתו. אף אחד לא יכול לבטל את הפחד שלך וגם להתעלם ממנו לא יעזור. הוא שלך, ולכן את זקוקה לעזרה טיפולית כדי שבאמת את ובעלך תוכלי להקים משפחה מאושרת. בהצלחה צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה