טיפול בפרחי באך ורייקי ווסטיבוליטיס

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/08/2006 | 09:55 | מאת: אנת

שלום האם טיפול בפרחי באך ורייקי יכול לעזור לי בבעיית הוסטיבוליטיס ורגישות יתר באיזור הנרתיק שאני סובלת ממנה כבר שנה? האם נתקלת במקרים שזה עזר? האם הטיפול מותר לשימוש בהריון (שבוע 34)?

30/08/2006 | 10:15 | מאת: d

http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum_db.cgi?forum=7864&read=&alias=&redir_flag=

30/08/2006 | 18:13 | מאת: צביה רן

שלום אנת, לאחר עיון בפורום שצרפה d, למדתי קצת על התופעה. הבנתי שבהרבה מקרים התופעה היא בעקבות דלקת, שאותה יש בוודאי לרפא. אין לי ניסיון עם התופעה אך הרבה פעמים, כשיש לנו איזה כאב, אנחנו נוטים להתכווץ, ואז כל האיזור נעשה יותר רגיש. יכול להיות שמפחד כבר מראש את מכווצת ויש גם פחדים בקשר להריון, כך שזה מכביד עוד יותר. מה שתמציות בך יכולות לתת זה הרפיה המתח ובעקבות זה גם השרירים יכולים להיות רפויים יותר. מאותה סיבה גם דמיון מודרך וגם ביו פידבק יכולים לעזור, אך כמובן בתוספת לטיפול רפואי מתאים. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה