c.m.v

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

26/08/2006 | 18:31 | מאת: ענבל

שלום אני בת 25 לפני כחודש עברתי הפלה בחודש השלישי עקב דימומים(הריון ראשון) אני מעוניינת להכנס שוב פעם להריון אך מבדיקות דם שעשיתי נמצא כי: igg חיובי 129.9 igm חיובי, בבדיקה נוספת נמצא שלילי avidty גדול מ45% אשמח לדעת מה זה אומר, האם כדאי לי להכנס עכשיו להריון או לחכות שהווירוס יעבור? תודה ענבל

26/08/2006 | 23:54 | מאת: חיפאית

לענבל שלום, בפורום זה אין רופא, ואנסה לעזור לך במידע כללי - http://www.yoledet.co.il/tests-during-cmv.asp אני מציעה לך להתייעץ עם הגינקולוג שלך, ובנוסף את יכולה לשאול את ד"ר הלפרין בפורום "מחלות זיהומיות" בברכה, חיפאית

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה