שאלה בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/08/2006 | 11:20 | מאת: קרן

שלום איה , צביה , בנות יקרות.. אני רוצה לשאול שאלה - אולי דבילית אבל בכל זאת אשאל.. אני בשבוע 13 והבטן עוד לא יצאה לי.. האם אני יכולה לשכב על הבטן בחופשיות? יכול להיות שיהיה איזשהו נזק לעובר? תודה.. קרן.

24/08/2006 | 16:10 | מאת: צביה רן

קרן, את יכולה לשכב על הבטן כל זמן שנוח לך. העובר שלך מוגן לחלוטין. המשך הריון בריא נעים ומוצלח. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

24/08/2006 | 22:30 | מאת: איה

בר כותב על כך בספרו "המשריך השלם להריון ולידה" שאין כל מניעה לשכב בכל תנוחה שהיא בהריון לרבות על הבטן כל עוד להריונית נוח אם נוח לך, תהני!! המשך הריון קל ותקין איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה