למטפלת ברייקי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

23/08/2006 | 15:40 | מאת: מיכל

האם יש דרך למצוא את מקום האנרגיה החסום (צ'אקרה) ולפתוח אותו?

23/08/2006 | 18:33 | מאת: צביה רן

יש מטפלים החשים זאת בידיהם, אפשר לעשות זאת גם עם מטוטלת. לי כבר קרה שבעזרת מטוטלת אבחנתי איזו בעייתיות בעין השלישית ובצ'אקרת המין. כשעשיתי ברור עם המטופלת התברר שיש לה גידול שמונע הפרשת הורמוני מין. אני לא מאמינה שאני יכולה לאזן במקרה זה. אולם אם אאבחן שצ'אקרת הגרון חסומה, אפשר יהיה לברר עם המטופל אם הוא סובל מדלקות גרון, אם קל או קשה לו להתבטא בקול, אם הוא יכול ליצור בידיים וכו'. אך ברייקי אני מעבירה אנרגיה באופן כללי לכל מרכזי האנרגיה בגוף, ואם המטופל מתלונן על נקודה מסויימת אטפל באותו מקום וגם אדבר אתו על אותו מקום, מה הוא מרגיש שם. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה