הריון?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

21/08/2006 | 08:44 | מאת: אור

אני וחבר שלי קיימנו יחסים לפני שבוע ללא הגנה, אני בתולה, לא הייתה חדירה. הייתי עם תחתון והוא גמר על התחתון שלי. המחזור שלי מאחר כבר ביומיים.. יש סיכוי להיכנס להיריון מזה? אפשר כבר לבצע בדיקה ביתית? אודה לכם מאוד אם תשיבו מהר...

21/08/2006 | 09:44 | מאת: צביה רן

ראשית כל - כמובן שכדאי שתעשי בדיקה ביתית. סביר להניח שהאיחור מהלחץ שבו את מצויה, אך אין כמו בדיקה שתאשר זאת כדי להיות רגועה. אם האיחור ממשיך, כדאי לראות רופא. ואם אנחנו כבר כאן: אם את מרגישה שאת מספיק בוגרת כדי לקיים יחסים, פני לרופא נשים כדי לקבל הדרכה מתאימה. לא כדאי ולא רצוי לשחק באש. אנשים בוגרים לוקחים אחריות. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה