דימום

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/08/2006 | 17:10 | מאת: דן

אשתי בשבועהכמעט 7להריון גילנו קטנים חומים קטנים רצנו לרופא והוא ערך אלורסאונד והכל תקין יש דופק והכל תקין היום שוב האם זה נורמלי .אני חרד!!!!

19/08/2006 | 19:15 | מאת: צביה רן

דן, הלכתם לרופא, הוא ערך בדיקה והכל תקין, נכון לעכשיו. אני ממציעה לעקוב אחר ההרגשות והתחשובות של אתך, לשים לב אם יש שינוי בהפרשות. אם יש החמרה מאיזה פן שהוא, חזרו לרופא. כרגע אני לא רואה שיש מה לעשות. בהיריון קורות תופעות שונות, אך כל זמן שהאשה מרגישה טוב, סביר להניח שההריון תקין. מאחלת לכם המשך הריון תקין צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

21/08/2006 | 13:17 | מאת: איה

שלום לך ראשית כמובן מזל טוב על ההריון בשלב הזה עדין יש דימום של השתרשות העובר אם כי אמור כבר להסתיים על כל פנים כל דימום ו/או כאב בבטן מחייב בדיקה אל תדאג מחזיקה אצבעות! איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה