הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/08/2006 | 09:03 | מאת: יוני

שלום רב....קיימתי יחסי מין עם החברה שלי בלי אמצעי הגנה בעיקרון היחסים היו אנאלים אבל נכנס קצת מקדימה גם זה היה לפני קצת פחות מ 3 שבועות בערך אבל היא קבלה מחזור לפני שבוע משהו כמו 10 ימים אחרי המגע המיני אם היא קבלה מחזור זה כבר אומר שבטוח היא לא בהריון? תודה מראש על התשובה שלכם

16/08/2006 | 11:57 | מאת: לא רופאה

אם היא קיבלה ווסת, וזה בוודאות ווסת, הרי שהיא לא בהריון. להבא, אם הכוונה היא להמשיך בקיום יחסי מין, כדאי להתייעץ בנושא אמצעי מניעה.

16/08/2006 | 12:03 | מאת: צביה רן

צודקת הכותבת למעלה. למה להסתכן, אם אתם מספיק בוגרים לקיים יחסים מין, קחו אחריות לגבי גופכם ובריאותכם, כי כוונת ההגנה היא להגן גם בפני מחלות, אלא אם כן אתם בני הזוג הראשונים האחד של השניה. ואזהרה: אסור בתחליט האיסור לעבור ממשגל אנאלי למשגל קדמי ללא הגנה. פי הטבעת והמעי הגס נושאים חיידקים שמקום אך ורק שם. אם מעבירים אותם לנרתיק (וגם אם היית מוגן, אתה צריך להחליף קונדום) לנרתיק, עלול להיגרם נזק גדול מאד לאשה. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה