הריון שני אחרי ניתוח קיסרי.?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

01/08/2006 | 11:28 | מאת: חגית

שלום רב אני אחרי ניתוח קיסרי מזה 4 חודשים רציתי לדעת האם זה נכון מה שחברות אמרו לי שלא רצוי להיכנס בשנה הראשונה להריון.. אני יציין שעד היום יש לי קצת כאבים בניתוח מה דעתך? אשמח לתגובות בעניין..

02/08/2006 | 11:26 | מאת: יעל

הי חגית, לי הרופאים אמרו שכדאי לקחת פרק זמן של שנתיים (שנה ושמונה, ליתר דיוק - לכי תדעי מאיפה הגיעו למספר המדוייק הזה...). עם זאת, אני מכירה בנות שנכנסו להריון גם לפני. אם את מוטרדת מהכאבים- כדאי אולי לקבוע אצל רופא גניקולוג, שיעשה לך אולטאראסאונד רק כדי לבדוק שהפצע בסדר. לי באופן אישי הייתה תחושה שהמקום מורדם, וזה עבר רק אחרי די הרבה חודשים. תרגישי טוב, יעל.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה