בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/07/2006 | 01:14 | מאת: ברכה

פספסתי את הגלולה החמישית שלי החודש(זו היחידה שפספסתי). אני וחברי מקיימים יחסי מין ללא קונדום וכך גם היה ביום הביוץ. ביומיים האחרונים אני מרגישה כאבי בטן מוזרים , גם בעת החדירה. מה הסבירות שאני בהריון? מתי אוכל לעשות בדיקה עצמית (עליי לקבל מחזור רק עוד שבוע).תודה.

15/07/2006 | 09:41 | מאת: צביה רן

לגבי הבדיקה, חכי למועד המחזור, יום-יומיים לא משנים כלום. לגבי הכאבים, רצוי ללכת לבדיקת רופא, יכול להיות שיש לך דלקת. ועוד דבר: את מספיק בוגרת לקיים יחסים? אז אולי גם תקחי אחריות על לקיחת הגלולות, זה לא משחק ילדים. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה