חרדה בהריון לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

10/03/2024 | 09:31 | מאת: ים

שלום א אני בהריון שבוע 6, עברתי הפלה לפני 4 חודשים אתמול נבהלתי מאד ברמה שרעדו כל הרגליים כמה דקות מאז אני בחרדות שקרה משהו האם יש סיבה לחשוש להפלה? אשמח לתשובה מהירה

ים שלומות. החרדה ברורה על רקע האובדן שחווית בהפלה, שעדיין טרי. סביר חהניח שככל שההריון יתבסס ותחושי יותר בטוחה בהחזקה שלו, משהו בחרדה יירגע לרמה נסבלת. היה ותחושי בכל זאת טרודה וחרדה, תוכלי לשקול פנייה למרכזי בריאות הנפש של האישה המתמקדים בסוגיות הקשורות להריון והחזקתו, כדי לייצב את התחושות שאת מתארת.

11/03/2024 | 09:49 | מאת: ים

,תודה על המענה המהיר אך האם בהלה חזקה יכולה לגרום להפלה?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה