הצילווו אכילת קוואקר חשוד בסלמונלה שבוע 5

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/01/2024 | 01:44 | מאת: טל

הצילו!!! לפני יומיים רכשתי קופסת קורנפלקס של קוואקר ואכלתי ממנה 3 פעמים בשלושת הלילות האחרונים כולל היום לפני כמה שעות (סיימתי כמעט את כולה). עכשיו אני קוראת שעשו ריקול בדיוק לסוג והאצווה והתוקף הזה בשל חשד לסלמונלה במפעל ממנו הגיעו. אני בחרדת אימים על ההריון. אני שבוע חמישי. מה עליי לעשות?!?!?!? תודה.

טל שלומות. החשש מובן. הריון צעיר, ולוקח זמן להתארגן עם מה נכון לאכול ומה פחות, ולא היתה לך דרך לדעת שיש משהו שאולי פגום בקוואקר. לזיהום יש ביטויים בחום, בבדיקות- אם את רוצה לשלול את זה, פני לרופא המשפחה או לרופא הנשים לצורך כך.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה