אני חייבת לדעת שאי לא בהריון מזה??

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/01/2024 | 12:41 | מאת: מיה

היי, הארוס שלי החדיר לי רק קצת מהכיפה (יום חמישי) בלי לגמור או משהו כזה .אני בתולה , החדיר רק אצבע אולי שניים ואז טיפה מהכיפה, יש לי כאבי מחזור , הייתי אמורה לקבל כבר ביום שישי ועדיין לא קבלתי. הבנתי שיש טיפות אהבה שאפשר להיכנס להריון גם . יש מצב שאני בהריון?? אני חייבת לדעת שאני לא בהריון

מיה שלומות. הדרך לבדוק הריון היא בבדיקות שנקנות עצמאית או בבדיקת דם. נראה נכון להתייעץ עם רופא הנשים לגבי מניעת הריון כדי שלא כל התחום האינטימי יהיה מלווה בחרדה, ושיוכלו להתרחש בו גם עד החתונה, אם כך נכון לך, אינטראקציות שלא ייצרו חרדה מעמיסה עבורך.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה