הריון ראשון שבוע חמישי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/12/2023 | 17:01 | מאת: גילה

מיום אחרי האיחור במחזור עוד לפני שגיליתי שאני בהריון אני סובלת מנדודי שינה לא נרדמת ומתעוררת מעל5 פעמים בלילה סתם בלי שום צורך וצמא אני חוששת מזה מה זה יכול להעיד ומה עוזר

גילה שלומות. אם תשללי גורם פיזי שאחראי לקשיי השינה, והקושי לא יראה סימני התייצבות, יש מקום לברור רב יותר מה מציף אותו. האם זו התרגשות, הסתגלות של הגוף למצב חדש, דאגה, תחושות שונות לגבי ההריון, או סביב עניינים נוספים כרגע, שקשורים להריון או לתחומי חיים אחרים. יש חשיבות לשקט הנפשי שלך במסע הארוך הזה של הריון, ואם תחושי צורך, ותחושי שמדובר בחרדה או מועקה סביב ההריון, שמכבידות, פני למרכזי שרות הממוקדים בהריון לעזרה לגבי זה.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה