לפני IVF ובלחץ: יש תחליף לקלונקס בהיריון?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/11/2023 | 10:46 | מאת: חרדתית בת 29

אני לוקחת סרנדה באופן קבוע, ובתקופות לחץ וסטרס מוסיפה גם חצי כדור קלונקס, רק שבעקבות המצב, יוצא שאני כבר לוקחת כמה פעמים בשבוע וזה ממש מציל אותי. אני באמצע טיפולי פוריות, ועומדת רגע לפני החזרת עוברים, ופתאום ראיתי שאסור קלונקס בהיריון ונכנסתי ממש ללחץ כי אני לא מסוגלת להתמודד היריון שלם בלי זה. יש תחליפים שאני יכולה לקחת רק מידי פעם כמו קלונקס? או שהפתרון הוא רק להחליף את הסרנדה במשהו חזק יותר שלוקח לו כמה שבועות להשפיע ואם כן אני צריכה לדחות את ההחזרת עוברים?

שלום רב! אפשר להבין שהחזרת העוברים מעוררת חרדה, שלא תצלח, וגם כאשר היא צולחת נולדות חרדות אחרות.בכתובת לשאלות על איזון תרופתי במהלך ההריון הן למי שדרכו את לוקחת את הטיפול התרופתי או לפסיכיאטר/ית שמתמחים בבריאות הנפש של האישה. ישנם בהחלט פתרונות למצבים שאת מתארת.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה