ציסטא בחבל הטבור האים זה לרוב שכיח

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/07/2023 | 16:10 | מאת: מיממה ציסטה בשירשור חבל הטבור

אני היום בשבוע 26+5 בת 28 ביצעתי שקיפות עורפית חלבון עוברי סקירה מוקדמת וכל הבדיקות יצאו תקינות , בשבוע 22 ביצעתי סקירה מאוחרת והרופא ראה קרוב להשרשת חבל הטבור לשליה, ממצא ציסטי בקוטר1.6*1.4 ס״מ ורשם המשך בירור אצל הרופא המטפל לשיקול יעוץ גנטי. אשמח לדעת מה המשמעות כי הרופא אמרה שלא רואה צורך לבדיקות נוספות מכיוון שזה מאוד קטן …

13/07/2023 | 20:33 | מאת: מירים

שכיח 11/07/2023 | 16:10 | מאת: מיממה ציסטה בשירשור חבל הטבור אני היום בשבוע 26+5 בת 28 ביצעתי שקיפות עורפית חלבון עוברי סקירה מוקדמת וכל הבדיקות יצאו תקינות , בשבוע 22 ביצעתי סקירה מאוחרת והרופא ראה קרוב להשרשת חבל הטבור לשליה, ממצא ציסטי בקוטר1.6*1.4 ס״מ ורשם המשך בירור אצל הרופא המטפל לשיקול יעוץ גנטי. אשמח לדעת מה המשמעות כי הרופא אמרה שלא רואה צורך לבדיקות נוספות מכיוון שזה מאוד קטן …

שלומות, זו שאלה רפואית, שאיני מוסמכת להתייחס אליה.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה